Selçuk Meşhur Çöp Şişçi İzzet'in yeri

Selçuk'un çöp şişleriyle meşhur olduğunu herkes bilir, bu mekanlardan biride Selçuk'ta Şirince sapağını geçtikten sonra sol tarafta kalan İzzet'in Yeridir. Mekan çok sıcak bir ortama sahiptir. Çöp şiş ve köfteleri iyidir. Ben,Cem ve Lokman çöp şiş yemek için gittiğimiz Selçuk'ta araya araya bulduğumuz bu mekan aslında çok rahat bulunabilecek bir konumda ama bizi bir türlü aksilikler bırakmadığı için biraz eziyetli oldu.
Eziyetine değdi ama asmaların altında oturarak yemeklerimizi yedik, nefis salatası, şişleri ve köftesi tadılması gereken lezzetlerden.

Şişler ve köfteler pişerken muhabbet ettiğimiz çalışanlar çöp şişçiliğin işletmeci İzzet beyin aile mesleği olduğunu ve vefat eden babasından kendisine kalan bir meslek olduğunu ögrendik.


Çöp şişi birde Selçuk'ta İzzetin Yerinde yemenizi tavsiye ederiz.




Çöp Şiş'çi İzzet'in Yeri - Selçuk / İzmir

3 yorum:

  1. Yolu İzmir Selçuk'a düşen arkadaşların mutlaka uğraması gereken bir mekan şiddetle tavsiye edilir. Daha önce çöp şiş yemediğinizin farkına varıcaksınız.!!!! (Cem Tanrıkulu)

    YanıtlaSil
  2. Eskiden İzmir'de Topçu'nun çöpşişi vardı. Gençliğimin unutamadığım tatlarından biridir. Şimdi o salaş 10 m2 lik dükkanda yaptıkları kadar lezzetlisini yapamıyorlar ve aynı tadı hiçbir yerde bulamıyorum. Yolum düşerse burayı deneyeceğim.

    YanıtlaSil