MMY Tantuni - Sefaköy

MMY Tantuni konumu itibariyle pek göz önünde olmayan bir mekan olsa da damak düşkünlerinin bildiği uğrak mekanlardan biridir. 2 yıl önce kuzenim Mehmet Çakmak'ın tavsiyesiyle geldiğim bu restoran o zamanlar sadece Tantuni yapıyordu ve tek şubesi vardı. Şuan bir kaç şubesi daha var ve Tantuni ve yanı sıra Ciğer ve kebap çeşitlerinde de iddialı. 
Pazar günü diyet bozmak için ideal bir gündü :)) Bizde kuzenim Tahir KAYA ile Ciğer yemek için MMY Tantuni'ye gitme kararı aldık ve yolumuzu uzatarak hedefe ulaştık.. 
Önce birer tane lavaşa Tantuni yedikten sonra duble ciğer söyledik bunları yerken de diyetten konu açılmıştı bile :)) MMY Tantuni için tavsiye edeceğim lezzetler ilk olarak Tantuni tabiki, Tantuni de çok iddialı olduklarını söyleyebilirim. Ciğer'de bir diğer lezzetleri bence Ciğer ve Tantuni sevenlerin burayı ziyaret etmeleri kendi menfaatleri icabıdır.
MMY Tanutuni öyle yol üstü bir mekan değil, Basın ekspress yolu yanyolda BP benzin istasyonunun içerisinde hafta içi etraftaki işyerleri yüzünden oldukça kalabalık olan mekan hafta sonlarıda yemek saatlerinde pek kalabalık ama biz sakin bir saatte gitmeyi başardık. Diyette olmadığım zamanlarda 4-5 tane Tanutuni yerdim ama bu sefer 2 porsiyonla mekanı terkettim..

3 yorum:

  1. Biz her gün bu lezzet ile başbaşayız. Sanırım şanslıyız ;)

    YanıtlaSil
  2. Biz de orda olsak ya:) Batman da oturuyorum..

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Damak Ustası :)
    Hakkımızda yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı MMY Tantuni ailesi olarak size çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil