Bayramoğlu Döner - Kavacık

Döner sevenler için diyebilirim ki Maltepe'de ki Ali Usta'nın dönerinden bile daha lezzetli bir döner yemek istiyorsanız Beykoz Kavacık'ta ki Bayramoğlu Döner'e uğramalısınız. Mekana ulaşım çok kolay park sorunu pek olmuyor. Geniş iki salonu mevcut ekmek yapmak için 2 tandır ve 4 adette döner tezgahı mevcut.
Mekanın sahibi Halim ve Ramis Aslan kardeşler için Et'in kaliteli olması birinci öncelikleri bu itinaları da Döner'in lezzetiyle müşterilerine sunuluyor. Ekmekleri işin bir diğer püf noktası Tandırda yapılan ekmekler dönere ayrı bir lezzet katıyor.
Lavaş üstünde gelen dönere daha sonra ilave yaptırabiliyorsunuz.
 Dönerle beraber sofraya Biberiye, Zeytin Yağlı Kuru Soğan Söğüşü, Patates Kızartması, Salata (domates-salatalık Söğüş) da getiriliyor. Tatlılardan Fırın sütlaç ve Havuç Dilim Baklava mevcut havuç baklavayı ısrarla sıcak isteyin belki bir çözüm üretebilirler zamanla.
Döner lavaşla beraber kendini fazlasıyla yediriyor, benim çok sık gittiğim uğrak mekanlarımdan birisidir. Beni 2,5 porsiyon (250 gr) anca kesebiliyor.
Bayramoğlu Döner sadece lezzetiyle değil Temizlik ve Servis kalitesiyle de ortalamanın çok üstünde bir mekan. Döner sevmeniz önemli değil burayı mutlaka ziyaret etmeli ve lezzetleri tatmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder